A liszt állagú alapanyag egyedülálló, újjitó komponense az ízletes fogásoknak, mely jól beilleszthető a modern étrendekbe is.
A bambuszt a konyhaművészet is felfedezte magának.A bambuszrost duzzasztóképessége miatt vizet szív magába, ezért a tészták készítésénél térfogatnövelő hatású; állagukat lággyá, omlossá varázsolja.
Alkalmazásával az elkészült ételek szeletelése is könnyebbé válik, a pékáruk kérge pedig kifogástalan minőségűvé.
Szállítási idő | 0-7 nap |
Gyártó | Nature Cookta |
Származási ország | Magyarország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.