+

Vásárlási tudnivalók

Információk és Ügyfélszolgálat

Információk és Ügyfélszolgálat
Webáruházunkban a regisztráció nem kötelező, rendelését regisztráció nélkül is elküldheti.
A Törzsvásárlói hűségpont és kuponrendszerben való részvétel viszont csak regisztrációval lehetséges.

Kedves Vásárlónk!
Üdvözöljük webáruházunkban, ahol egyszerűen, gyorsan és a legkedvezőbb áron rendelhet vitaminokat, gyógynövényeket, reform-élelmiszereket és natúrkozmetikumokat. Kérdésével keresse Ügyfélszolgálatunkat. Adatkezelési tájékoztatónkat itt olvashatja el.

Csomagolás: A termék feltüntetett súlya nem egyezik meg a töltő tömeggel, a feltüntetett súly alatt a becsomagolt termék súlyát kell érteni, ami a szállitáskor a dij kiszámitásában játszik szerepet. A termék súlya vagy kiszerelése a kép alatti megnevezés után szerepel, ennek csomagolt tömege nem ugyan az mint  a termék nettó súlya. Kérjük ezt nem össze téveszteni!

Szállítási határidők
Az árurendeléseket, amennyiben azonnali raktárkészlettel rendelkezünk 1-2 munkanapon belül átadjuk a  futárszolgálatnak, ill. személyesen átvehetőek. Azonnali árukészlet hiányában a rendeléseket 3-7 munkanapon belül teljesítjük, a várható szállítási és átvételi időpontról e-mailben, vagy telefonon tájékoztatjuk Önt.

Rendelést kizárólag webáruházunkon keresztül fogadunk, telefonon nincs lehetőség rendelés leadására. Az akciós ajánlatok korlátozott mennyiségben állnak rendelkezésre. Kiszállítást csak Magyarország területén vállalunk.

Törzsvásárlói pontrendszer
Minden regisztrált új vásárlónknak kedvezményt adunk pontrendszer formájában.  150 pont kerül jóváírásra az egyenlegén, amely 150 Ft kedvezményt jelent. A kapott pontok 5000 ft feletti vásárlás alkalmával bármikor felhasználhatóak .

Szállitási információk

Minden vásárláskor számlát állítunk ki, melyet a megadott e-mail cimre küldünk.
A rendelési adatok megadása során kérjük, ügyeljen az e-mail cím pontos megadására, mert erre a címre kerül kiküldésre a rendelés visszaigazolása, kiszállítás esetén a futárszolgálat is a megadott e-mail címre küldi az értesítést, és a rendelésről elektronikus számlát állítunk ki, amely szintén erre az e-mail címre kerül kiküldésre. Amennyiben a csomag átvételéig nem érkezik meg Önhöz az elektronikus számla értesítő levele, kérjük, jelezze Ügyfélszolgálatunkat, és újra kiküldjük a számlát.

Boróka futárszolgálat

Leírás:

Ennél a szállítási módnál saját futárunk szállítja ki a megrendelt terméket/termékeket. A kiszállítás munkanapokon hétfőtől-péntekig 8-17 óráig, szombaton 8-14 óráig történik. Amennyiben rendelését hétköznapokon 13 óráig, valamint szombaton 12 óráig leadja, akkor csomagja még aznap kiszállításra kerül, azonban az ettől eltérő időpontban leadott megrendeléseket a következő munkanapon szállítjuk ki. A szállítás időpontjáról újabb értesítést küldünk.

Költség(ek):

A költségek számítása a kosárba helyezett termékek végösszege alapján történik.

Minimum ( Ft) Maximum ( Ft) Költség ( Ft)
0                    5000               1500
5 001              9999               1000
10 000                                   0
 

Átvételi és szállítási lehetőségek
Egy rendelés termékeinek maximális súlya 20 kg lehet. Amennyiben a rendelés összsúlya ezt meghaladja, akkor 20 kg-onként külön rendelésként kezeljük és 20 kg-onként  szállítási költséget számolunk fel,a választott szállitási mód szerint, amennyiben a csomag értéke nem éri el a 15000 ft-ot, mely összegtől  a szállitás ingyenes. 15000 ft feletti  rendeléstől ingyenes szállitást biztositunk.

15.000 Ft feletti megrendelés esetén a CsomagPonton való átvétel: ingyenes!
Házhoz szállítás  futárszolgálattal
Házhoz szállítás  futárszolgálattal: 1-15000 ft-ig  a megadott díj kerül felszámításra
15.000 Ft feletti megrendelés esetén a házhoz szállítás: ingyenes!
Személyes átvétel esetén a hozzárendelt címen nincs szállítási díj
A rendelés előzetes értesítés után az alábbi címen vehető át,( 6044 Kecskemét, Felber István utca 2/A) amelyet kérünk, 5 napon belül vegyen át. Üzletünkben történő átvételkor bankkártyás fizetés is lehetséges!


Packeta csomagpont
Cím: 6044 Kecskemét Felber István utca 2/A
Nyitva tartás: hétfő-péntek: 9:00-17:00
E-mail: info@borokakucko.hu

Telefonszám:+36 301109188

 

Fizetési módok
Fizetés az áru átvételekor:
A megrendelt termékek ellenértékét átvételkor, az átvételi ponton, vagy a kézbesítő futárnak kell készpénzben vagy bankkártyával kifizetni.
A futárnál átvételkor bankkártyával is fizethet!

Fizetés banki átutalással:
Amennyiben banki utalással kívánja megrendelését fizetni, kérjük, hogy a megrendelés végösszegét az OTP Bank 11773322- 02306357 számú bankszámlára szíveskedjen átutalni. Kérjük, hogy az utalás közleményében a rendelési számot szíveskedjen feltüntetni.

Fizetés online bankkártyával:
Az OTP SimplePay által biztosított biztonságos online bankkártyás fizetési megoldást nyújtjuk vásárlóinak, amelyet a rendelés folyamatának a végén tud kezdeményezni. Az Ön kártyaadatait az információáramlás alatt SSL titkosítás védi.

 

Tájékoztatás  futárszolgálattal történő szállítás esetén:
A szállítás kizárólag munkanapokon, 8-17 óra közötti intervallumban történik, pontos időmegjelölés nélkül. Az első kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén a második kiszállítási kísérlet az alapszolgáltatás része. A második kiszállítási kísérlet eredménytelensége, vagy a korrekciós eljárás sikertelensége esetén a csomag visszaszállításra kerül a  feladóhoz. Ha a csomag nem kézbesíthető, akkor azt a szolgálat maximum 5 munkanapig tárolja, ennek lejárta után a csomagokat – külön jelzés nélkül – visszaszállítja a feladás helyére. Átvétel megtagadása, vagy a  korrekciós eljárás során adott utasítása alapján a futárszolgálat nem végez második kézbesítési kísérletet, a csomagot visszaszállítja a feladónak. Amennyiben a csomag láthatóan sérült vagy nyitott, akkor a csomagot ne vegyék át, és haladéktalanul értesítsék Ügyfélszolgálatunkat a történtekről.

A vásárlástól való elállás joga

A megrendelés átvételéről számítva Önnek 14 nap áll rendelkezésére, hogy indoklás nélkül elálljon a vásárlástól. Amennyiben elállási jogával élni kíván, kérjük ezen nyilatkozatát írásban, e-mailben vagy postai úton juttassa el ügyfélszolgálatunknak, amelyet visszaigazolunk Önnek.
A vásárlástól való elállás bejelentéstől számítva 14 nap áll rendelkezésére, hogy a terméket visszajuttassa ügyfélszolgálatunk címére.
A termék visszaszállítása és annak költsége a Vásárlót terheli, ezt átvállalni nem áll lehetőségünkben.
A teljes vételárat a vásárlástól való elállás bejelentéstől számított 14 napon belül visszatérítjük, de ennek előfeltétele a termék megfelelő állapotban való visszajuttatása.
Az elállási jog alóli kivétel
A 45/2014. Kormány rendelet 29. § alapján az elállási jog nem gyakorolható romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termék tekintetében, ill. olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza. Tekintettel arra, hogy termékeink többsége egészségügyi és higiéniai kategóriába tartozik, ezért felbontott csomagolású terméket nem áll lehetőségükben visszavenni.

Fizetési kötelezettséggel járó megrendelés
A 45/2014. Kormány rendelet 15. § alapján a webáruház üzemeltetője köteles gondoskodni arról, hogy a fogyasztó a szerződési nyilatkozatának megtételekor kifejezetten tudomásul vegye, hogy nyilatkozata fizetési kötelezettséget von maga után. Ha a nyilatkozat megtétele gomb vagy hasonló funkció aktiválásával jár, a gombot vagy a hasonló funkciót könnyen olvasható módon “fizetési kötelezettséggel járó megrendelés” vagy ennek megfelelő, egyértelműen megfogalmazott felirattal kell ellátni, amely jelzi, hogy a szerződési nyilatkozat megtétele a vállalkozás javára teljesítendő fizetési kötelezettséget von maga után. Ha a vállalkozás nem tett eleget e bekezdésben foglalt kötelezettségének, a szerződés semmis. A semmisségre csak a fogyasztó érdekében lehet hivatkozni.

Adatbeviteli hibák kijavításának technikai lehetőségei
Az adatbeviteli hibáknak a szerződéses nyilatkozat elküldését megelőzően történő azonosításához és kijavításához biztosított eszközök:

A Kosár tartalma bármikor ellenőrizhető, változtatható vagy akár törölhető.
A személyes adatok, továbbá a mentett postai címek bármikor ellenőrizhetőek, megváltoztathatóak bejelentkezés után az Adatmódosítás menüpontban.
A megrendelés adatai a megrendelést lezáró áttekintő lépés során a Kosár alján megjelenő Vissza gomb segítségével módosíthatóak.
Ha tévedésből mégis mást rendelt, mint amit szeretett volna, és ezt utólag veszi észre, kérjük, jelezze Ügyfélszolgálatunknak, e-mailben, telefonon, vagy a kiküldött visszaigazoló e-mailre válaszolva. Fontos, hogy a rendelést követően ezt haladéktalanul tegye meg, mert akár 1 munkanapon belül kézbesíthetjük a megrendelt termékeket!

Szerzői jogi információk
A webáruház valamennyi oldalának, aloldalának tartalma, designelemei szerzői jogvédelem alatt állnak, így ezek teljes vagy részleges másolása, módosítása, bármilyen célra történő felhasználása nem engedélyezett! Az oldalakon található információk teljes vagy részleges utánközlése kizárólag a szolgáltató írásos beleegyezésével történhet!

45/2014. (II. 26.) Korm. rendelete
A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet teljes szövegének bemásolása helyett, kiemeljük azokat a pontokat, amelyek által áttekinthetőbbé és elérhetőbbé válik az oldalainkon közzétett információk, tájékoztatások és szerződési feltételek.

6. A szerződéskötést megelőző tájékoztatás
11. § (1) Üzlethelyiségen kívül kötött szerződés és távollévők között kötött szerződés megkötését megelőzően a vállalkozás köteles világosan és közérthető módon tájékoztatni a fogyasztót:

a vállalkozás nevéről, címéről, elérhetőségéről, ügyfélszolgálatáról és panaszkezeléséről
a vásárlási folyamatról, rendelés visszamondásról, és visszaigazolásról
a fizetési módokról, szállítási feltételekről és költségekről
a vételárról és termékinformációról
az elállás jogáról és annak módjáról
a termékszavatosságra és jótállásra vonatkozó jogszabályi kötelezettségről
8. A szerződéskötésre vonatkozó formai követelmények távollévők között kötött szerződés esetén
14. § Távollévők között kötött szerződés esetén a  vállalkozás a  11.  § (1)  bekezdésében előírt tájékoztatást – világos és közérthető nyelven – a fogyasztóval közli, vagy azt a fogyasztó számára elérhetővé teszi az alkalmazott távollévők közötti kommunikációt lehetővé tévő eszköznek megfelelő módon.

szerződési feltételekről való előzetes tájékoztatás
fizetési kötelezettséggel járó megrendelés
fizetési módok
18. § A  távollévők között kötött szerződés megkötését követően – ésszerű időn belül, de a  termék adásvételére irányuló szerződés esetén legkésőbb az  átadáskor, a  szolgáltatásnyújtására irányuló szerződés esetén legkésőbb a szolgáltatás teljesítésének megkezdésekor – a vállalkozás tartós adathordozón visszaigazolást ad a fogyasztónak a megkötött szerződésről. A visszaigazolás tartalmazza a) a 11. § (1) bekezdésében meghatározott tájékoztatást, kivéve, ha azt a vállalkozás már a szerződés megkötése előtt tartós adathordozón a fogyasztónak megadta; és b) ha a fogyasztó a 29. § m) pontja szerinti nyilatkozatot tett, az erre vonatkozó visszaigazolást

9. A fogyasztót megillető elállási és felmondási jog
20. § b) szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződés megkötésének napjától számított tizennégy napon belül gyakorolhatja.

12. A vállalkozás kötelezettségei a fogyasztó elállása vagy felmondása esetén
23. § (1) Ha a  fogyasztó a  22.  §-nak megfelelően eláll az  üzlethelyiségen kívül kötött vagy a  távollevők között kötött szerződéstől, a vállalkozás a visszaérkezett csomag beérkezését követő legkésőbb tizennégy napon belül visszatéríti a  fogyasztó által megrendelt áru megfizetett  összegét, bankszámlára utalva,  a teljesítéssel összefüggésben felmerült egyéb költségek nélkül, melyet nem áll módunkban visszafizetni, mivel az összeg egy másik cég(futár, posta,stb) szolgáltatásának dija, ahogy a nem kivánt áru visszaküldésének dija is a vásárlót terheli.

13. A fogyasztó kötelezettségei elállása vagy felmondása esetén
24. § (1) Ha a  fogyasztó a  22.  §-nak megfelelően eláll az  üzlethelyiségen kívül kötött vagy a  távollevők között kötött szerződéstől, köteles a  terméket haladéktalanul, de legkésőbb az  elállás közlésétől számított tizennégy napon belül visszaküldeni, illetve a vállalkozásnak vagy a vállalkozás által a termék átvételére meghatalmazott személynek átadni, kivéve, ha a  vállalkozás vállalta, hogy a  terméket maga fuvarozza vissza. A  visszaküldés határidőben teljesítettnek minősül, ha a fogyasztó a terméket a határidő lejárta előtt elküldi. (2) A fogyasztó  a termék oda-visszaküldésének közvetlen költségét viseli, kivéve, ha a vállalkozás vállalta e költség viselését.

14. A fogyasztót megillető elállási és felmondási jog alóli kivételek
29. § (1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát d) romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termék tekintetében; e) olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az  átadást követő felbontása után nem küldhető vissza;

Internet webtárhely szolgáltató:
Cégnév: Paller Endre EV.
Székhely: 8900 Zalaegerszeg Mártírok útja 71
Adószám:63478262-1-40
Nyilvántartási szám: 6617263
Adatkezelési nyilvántartási szám:NAIH-60255/2012.
Email: info@viltor.hu

Boróka Egészségkuckó Webáruház üzemeltetője

Tót-Kovács Beáta Éva EV.

6044 Kecskemét Felber István utca 2/A

adószám:56233258-1-23

cégjegyzékszám:54865466

 

 

Kapcsolat

  • 6044 Kecskemét Felber István utca 2/A
  • +36301109188
  • info@borokakucko.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.